Off Grid #2

De Illustratie Biënnale 2023 presenteert Off Grid #2 in samenwerking met de Haarlemse galerie KRUIS-WEG68.
Met werk van Bas Kosters @baskosters die zaterdag 10 juni ook een presentatie geeft in de Schuur, Illustratie Biënnale (tickets).


En er is origineel werk te zien van Isa Grutter (@isa.grutter), Amber Hyacinth (@ambermalaikart), Melcher Oosterman (@melcher_eastman), Bob Mollema (@bobmollema), Floor Smit (@floorvloer) en Noa Zuidervaart (@noazuidervaart).

Kom naar de opening van Off Grid #2 op vrijdag 9 juni om 16.00 uur

Expositie Off Grid #2

  • vrijdag 9 juni om 16.00 uur opening
    t/m 9 juli 2023
  • Galerie KRUIS-WEG68, Kruisweg 68, Haarlem
  • Open donderdag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur en op afspraak

Illustratie en concertaffiches

De uitgave van de geïllustreerde concertaffiches van het project met Paradiso, met (uitneembare) affiches, schetsen en toelichtingen van de illustratoren is ook verkrijgbaar bij Galerie KRUIS-WEG68.

De beste concertaffiches tonen een beeld dat raakt aan de impact van het concert zelf. Deze bijzondere kwaliteit en veelzijdigheid maken concertaffiches tot een unieke grafische kunstvorm. De Illustratie Biënnale nodigt elke editie illustratoren uit om nieuw werk te maken. Deze keer maakten de illustratoren een keuze uit de iconische Paradiso concerten!

De illustratoren doken in het archief van Paradiso en hun keuze leverde een mooie, contrastrijke mix op: van de Duitse popgroep Kraftwerk (1977), rapper Snoop Dogg (1988) en punkband The Sex Pistols (1977) tot de breekbare sound van singer-songwriter Aldous Harding (2019). In deze uitgave vind je alle (uitneembare) affiches, de toelichting van de illustratoren en schetsen.